Nejnovější recenze ze sekce Odsávačky
- -šetrné,rychlé a nebolestvé odsávání
- -možnost si nastavit si intenzitu odsávání
- -tichý chod
- -stimuluje sání ditěte
- -calma systém úplně úžasná věc ( miminko musí sát aby vypilo obsah lahvičky, tekutina neteče samovolně, takže se vyložené nekazí sací reflex)
- -vyšší pořizovací cena, ale investice se vyplatí
-potřeba podpory laktace
-absolutní spokojenost ( před koupí jsem měla možnost vyzkoušet si tuto odsávačku a to mne přesvědčilo, abych si jí také koupila pro vlastní potřebu)
-i když je dražší považuji to za dobře investované peníze
-zacházení s odsávačkou je velice snadné
- můžu vřele doporučit všem maminkám, které potřebují odsávat přebytečné mlíčko nebo podpořit laktaci
- dobrá osobní zkušenost
Používala jsem už v porodnici a udělala mi velkou službu.
- Výborné pro uchování pokrmů pro kojence
- Vhodné pro uchování v mrazáku
- Díky uzávěru lze využít i na cestách - doporučuji koupit spolu s pohárky
- Zatím jsem žádnou nevýhodu nenašla
Kvalita
- Odsávačka funguje dobře a spolehlivě
- Snadná rozebíratelnost a čitění
- Sterilizátor funguje bezproblémů a vejdou se i větší věci
- Odsávačku je potřeba trochu promáznout viz shrnutí
Odsávačka i sterilizátor funguje perfektně, doporučuji. U odsávačky je pottřeba po sterilizaci lehce namáznout kloub páky, jinak vyrže a opotřebovává se, ale to je drobnost.
S odsávačkou jsme odsávali asi týden 8x denně, naprosto bezproblémů. Pochopitelně na dlouhodobé odsávání je vhodnější elektrická odsávačka.
- - výborný měkký materiál
- - příjemné bezbolestné odsávání
- - velké příslušenství
- - nízká cena
- - snad jen mírný zvuk pumpičky při odsávání
Super luxusní odsávačka, vzhledem k mé předchozí odsávačce, která byla pístová, ja tady ta vynikající. Odsávání je příjemné a bezbolestné, odsávačka snadno omyvatelná a rozložitelná. Tento výrobek určitě doporučím i vzhledem k nižší ceně.
- vše ok..dobře se myje, dobvře funguje..
- vrže to, když se odsává
já dopúoručuji, používala jsem již v porodnici a proto jsem si ji pořídila
- skladne, sikovne, idealni pro zmrazovani materskeho mleka nebo pripraveneho jidla pro dite
- po par pouziti praskaji a musi se dokupovat nove
Dobry produkt, bylo by lepsi, kdyby poharky vic vydrzely, jeden poharek s mrazenym mlekem mi prasknul uz pri 2 pouziti
- Poměr kvalita-cena
- Hlučnost
O.K.
- Když je málo mateřského mléka a nechcete dávat mléko jiným způsobem
- Mám málo mléka a synek nechce z láhve ani stříkačkou. Byla to snad poslední možnost, jak ho nakrmit
- Na žádné zápora jsem nepřišla, když se s tím naučíte zacházet, je to super :)
- - na mechanickou velmi účinná
- - kompatibilní s ostatními výrobky Avent
- - holt je to ruční odsávačka, takže námaha
Na odsání 1-2x týdně naprosto perfektní. Chce to jen vědět, jak na to a chytit grif a nevzdat to. Potřebuji odsávat častěji, takže teď už používám elektrickou (Medela Swing), ale byla jsem spokojená.
- - tichá
- - rychlá
- - velmi účinná
- - nic
Naprosto perfektní, splnila má očekávání. Prsa nejsou bolavá, můžete si nastavit intenzitu tlaku při odsávání, velmi účinná. Používala jsem předtím ruční odsávačku od Aventu, sice to s ní jde taky (ale musíte vědět, jak na to), ale tohle je naprostá pohoda.
Doporučuju hlavně těm, co odsávají často, na takové odsátí 1-2x týdně ta ruční bohatě stačí.
- absolutně nic - vyhozené peníze
- vůbec nesaje !!!!!!!!!!!!
- ničí bradavky - prso je celou dobu pod tlakem, není tam vůbec pulzace
- docela hlasitá
- při plném výkonu se to bolestí nedá skoro vydržet a při trochu sníženém výkonu ani kapka..
- nemá podstavec, takže když vyndáte strojek, tak nedrží a padá
Možná tato odsávačka někomu vyhovuje (třeba maminkám,co potřebují rozkojit), ale mě přišla naprosto strašná! Mám hodně mléka, plně kojím a chtěla jsem odsávačku na občasné odsávání plných prsou či do zásoby, abych se mohla vrátit ke svým koníčkům. Ačkoli jsem měla nalitá prsa, tak tady ta odsávačka neodsála skoro nic. Zkoušela jsem to několikrát a výsledek stejný. Funguje na tom principu, že drží bradavku celou dobu pod tlakem (nepulzuje !!) a to pak nechtějte vidět, v jakým jsou potom bradavky stavu a jak jsou bolestivé!! U kojení jsem pak další 2 dny málem brečela bolestí, jak byly bradavky bolestivé.
Na druhý pokus jsem si koupila odsávačku Medela Swing a na tu nedám dopustit, ta je naprosto skvělá. Funguje na dvoufázové sání a pulzuje přirozeně jako když dítě saje. Ta dvoufázovost je na principu rychlého sání třeba na začátku a potom si navolíte režit pomalého sání. Vše si volíte sami, jak to vyhovuje vám, stejně tak intenzitu. Během 5 min. jsem odsála asi 180 ml - tato odsávačka je absolutně bezbolestná, šetrná k bradavkám a hlavně úžasně rychlá a ještě taky docela tichá. Je sice dražší, ale já koupila bazarovou za 1200 Kč a funguje stále úžasně a to je cena nové Farlinky. Levnější varianta je pak manuální Medela Harmony, prý taky dobrá, ale nemám vyzkoušené. Rozhodně se vyplatí na odsávačce nešetřit, zde platí, že cena odpovídá kvalitě.
- dvoufázovost - naprosto geniální záležitost - začnete rychlými tahy a potom si dáte pomalé, což je jako u sání dítěte a mléko odtéká opravdu rychle - za 5 min. jsem měla asi 70ml
- vcelku tichá
- vůbec to nebolí
- stojánek na láhev
- šňůrka na pověšení (na krk třeba)
- pokud kupujete novou, tak asi cena, ale věřte mi, že se to vyplatí
Mám hodně mléka, kojím plně. Nejdřív jsem si koupila Farlin a ta je teda fakt děsná, ačkoli mám hodně mléka, neodsála skoro nic!!! Rozhodně si ji nekupujte, jsou to vyhozené peníze a prso budete mít z toho tak akorát bolavé. Tahle odsávačka odsává opravdu rychle, bezbolestně a dá se regulovat síla sání a využít ta dvoufázovost. Koupila jsem si k tomu i calma systém a to je taky pecka pro děti, co jsou kojené. Moje malá nechtěla normální láhev a calma systém přijala bez problémů. Taky se dají dokoupit sáčky na uschování mléka, taky je mám a dají se připevnit přímo na odsávačku, takže taky pecka. Odsávačku rozhodně doporučuji na 200%.
- Velmi dobrá odsávačka mateřského méka, měli jsme i Avent, ale nemá tak silný motorek jako tato.....
Velmi dobrý produkt, škoda, že ho zde v republice velice málo kde´můžete sehnat, ale divím se tomu vzhledem ke značce NUK, která zde v České republice normálně zboží prodává.
Velice dobrá, rozhodně doporučuji!!!
S odsávačkou jsem moc spokojená. Navíc dobrá cena.Doporučuji.
- rychlost, účinnost
- není
maximální spokojenost
- Vše v jednom.
- Šetrná.
- Mléko se dostává pod hlavici a je třeba hlídat správné našroubování VIA pohárku, aby s mlékem nevypadl.
Koupila jsem na doporučení a já sama také doporučuji.
- Rychlé odsávání, srovnatelná s profi odsávačkou v porodnici
Rychlé odsávání, srovnatelná s profi odsávačkou v porodnici
- tichá,pohodlná
- žádné