Nejnovější recenze ze sekce Odsávačky mateřského mléka
- lze použít baterky - možnost odsávat kdekoliv
- několik stupňů intenzity odsávání
- lehké skládání
Funguje jak má, krásně a jednoduše odsává bez bolesti.
- Hodně možností síly odsávání
- Celkem tichý chod
Funguje dle očekávání.
Pri vyberu jsem mel strach,ze kvalita vyrobku ,bude o nicem,navic kdyz to prodavaji nejake knihy…..,riskl jsem to,protoze obchod byl ocenen obchodnikem roku za rok 2020…..,tyto odavacky stoji cca 1500kc a vys……,tato odsavacka jede kazdy den 4x denne a super,naprosto,bez problemu a za cenu luxusni
- 2 úrovně sání
- tichý chod
- poměr cena výkon
- jemný silikon
- Příjemná jemná masáž
- pro někoho může být cena, ale nedá se s tím nic dělat
Můj každodenní parťák. Nevím co bych bez odsávačky dělala. Mám problém s laktací a tato odsávačka byla koupena na doporučení. Plánujeme s manželem ještě další děti, proto mi bude odsávačka ještě určitě dlouho sloužit.
Reakce značky TrueLife
děkujeme Vám za recenzi. Těší nás, že jste s naším výrobkem spokojena.
Tým TrueLife
Jsem spokojená
- Odsavacka funguje přesně podle mých představ, za tu cenu je skvělá!
- Vyce stupňů nastavení výkonu
- Integrovaná baterie
- Součástí lahvička
- Tichý chod sací jednotky
- Žádné cestovní pouzdro
Manželka je velice spokojená, oproti ruční variantě je tohle mnohem efektivnější. Určitě doporučujeme.
Reakce značky TrueLife
děkujeme Vám za recenzi. Těší nás, že jste s odsávačkou spokojená.
Tým TrueLife
Používám krátce ale nemám co vytknout. Za sebe doporučuji
- slouží jak má
Skvělá komunikace, rychlost doručení zboží
doporučuji
- Páka odsávačky po měsíci používání začala vrzat. Jinak jsem s produktem spokojená.
- Není co vytknout
- Plní to co má
- Lehká údržba
- Všechny 3 funkce jsou příjemné
- Pomáhá mi to při kojení
Zacvakavani saci membrany vydrzelo 3 tydny pouzivani, dale je odsavacka nepouzitelna - po myti jde zacvaknout jen napopate a behem pouzivani se nahodne sama otevira.
Jednoduchá ale praktická pomůcka
Dá se snadno rozebrat a vyčistit. Snadná údržba. Funguje tak jak má. Ze začátku nutno zjistit techniku jinak kvůli špatnému přiložení protéká. Ale to je opravdu jen špatným přiložením.
Příjemný materiál a hezký design
Miluju ten zvuk: "squík, squík, mlíko střík"
- Splňuje funkčnost
- Super víčko
- Kompatibilní se značkou chicco
Velmi vyhovující lahvička se dá používat i bez odsávačky. Na odsávačku přimontovat jakoukoliv jinou lahev od chicca což je fajn.
Nejvíc se mi ale líbí že v balení je i víčko na lahev které se bohužel nedá dokoupit samostatně i v jiným motivu kdyby se vyrábělo na umělé mléko je to strašně fajn vždy to zavřu tím ať je to jakákoliv lahev lépe se to míchá nezůstávají pak cucíky v dudlíku a je to daleko příjemnější takže kdyby se začaly takové víčka prodávat zvlášť bylo by to moc fajn
Zobrazuji 201 - 220 ze 500 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Další »