Nejnovější recenze ze sekce Odsávačky mateřského mléka
- Byla jsem velmi spokojena
Super pomocník pro kojící maminky
- poměr cena x kvalita
- snadná manipulace
- design
xxx
- jednoduché skládání a rozkládání
- pohodlné ovládání
- k lahvičce je i savička, takže se dá použít i při krmení skladovaným mlékem
- odsávalo se pohodlně, nástavec mi na prsu dobře drží
- dobrá cena
vse v poradku funguje jak ma. cena/vykon
- Maly podtlak a tak vytahne malo mleka, pokud tedy netrpite prebytky
- Hlucna
Pri nedostatku mleka je slaba. Nuk Jolie byla silnejsi, ale zase se rychle rozbila.
- Elektricka
- Pěkně odsava
- Celkem hlučná
- Vyssi cena
Odsavacka je skvělá lepší než manualni.
Az na vysokou cenu investice se vyplati.
Zvysuje laktaci ,pulzni odsavani . Odsavacku jsem zvolila na základě recenzi Mohu jen doporučit max spokojenost
Philips Avent SCF332/01 Natural elektronická
Přidáno: 22. ledna 2018
(naposledy upraveno 23. ledna 2018)
Zakoupeno v EUCLékárna.cz
Pěkně odsává, je to rychlé. Odsávám 3x denně.
- Tichá
- Rychla
- Výkonná
- Volitelné programy odsávání
- Odsava obě prsa najednou
- Není na baterky, jediná nevýhoda.
Je to moje čtvrtá odsavacka MM a nemohu si ji vynachválit. Nenasla jsem téměř žádné recenze, ale nasla jsem ji za super cenu, tak jsem ji zkusila a je naprosto vyborna. Zkratila mi cas odsávání na polovinu, možná i tretinu. Mléka mam teď 2x tolik, než při odsávání s jinou znackou, kdy jsem se neustále bala, aby syn měl dostatek. Nyni přebytky mrazim. Kdo váhá, ať určitě koupí. Ja ji sehnala za 3 tisice. Ale maji ji i predrazenou v jinych obchodech, tak to chce prohledat. Za me opravdu top
Můj syn se ještě nerozhodl přijít na svět...tak že bohužel nenastala příležitost odsávačku použít.
Reakce značky Philips
Dobrý den, děkujeme za příspěvek.
Situaci rozumíme a věříme, že vám následně byla odsávačka dobrým pomocníkem. :-)
Přejeme krásný den.
Tým Philips
- Rovnoměrné odsávání
- Velká úspora času
- Funkčně podobná velkým odsávačkám v nemocnici
- Dvoufázová
- Jednoduché ovládání
- Display s časem odsávání
Nemohla jsem kojit a tak jedinou variantou jak prckovi dopřát mateřské mléko bylo odsávání. Proto jsem hledala co nejlepší odsávačku. Odsávačka BAYBY BBP 1020 je dvoufázová a na obě prsa, takže uspoří i spoustu času. Prckovi už jsou dva měsíce a díky této odsávače je stále jen na mateřském mléku. Při pravidelném odsávání pomůže rozjet a udržet laktaci. Za mě jen samá pozitiva. Vřele doporučuji.
- Účinná, tichá, šetrná
Přesně něco takového jsem hledala.
Trochu jsem se bála koupit manuální odsávačku a uvažovala jsem i nad elektrickou, ale tato je velice dobrá a jsem s ní spokojená.
Super nákup :). Doporučuji maminkám :).
- kvalitní příjemný materiál
- kvalitní provedení
- poměr cena/výkon asi nejlepší na trhu
- kompatibilita se zbytkem AVENT výrobků
- možnost všechny díly vyvařit
- nejste při použití vázáni na zásuvku
- lehoučké, ideální na cesty
Zatím jsem neměla možnost vyzkoušet přímo k danému účelu, koupila jsem si jí na cestu do porodnice. Ale celkově je z pěkného příjemného materiálu, oceňuji, že je lehká a skladná. V hodně recenzích jsem četla, že vrže, zkoušela jsem a ta má zatím teda nevrže, uvidíme při zátěži :)
Ale na rozjezd a pro pocit klidu v porodnici je v poměru cena/výkon nejlepší produkt. Třeba časem přejdu na elektrickou, ale do začátku pro pocit klidu je to super.
- tichý
- nadstavce na různé typy kojeneckých láhví
- funguje i na baterky
- dobře omyvatelný
Hodnota odpovídá ceně.
- Dobrá cena
- Splňuje požadovanou funkčnost
- Snadná rozebíratelnost
Odsávačka funguje splňuje svůj účel. Slouží svému účelu. Rozebíratelnost je snadná a čištění tak není žádný problém. Nejsem si vědom žádných negativ. Dobrý poměr výkon/cena.
zatím bez připomínek
- Kompletní balení i s lahví pro kojené děti
- Snadné sestavení
- Rychlé odsátí
- Efektivní
- Málo hlučná
- Nezabere tolik místa, dá se zabit na cesty
- Různě nastavitelná úroveň odsávání
V porodnici jsem používala Medelu Harmony a tak koupě od této značky byla jasná volba. Původně jsme s manželem chtěli vybrat nějakou do 2 000 Kč, ale jelikož se syn narodil předčasně a já odsávám každé tři hodiny, vsadily jsme na komfort a snadné používání, což se také vyplatilo. Používání je velice jednoduché a intuitivní. V mnoho recenzích jsem se dočetla, že je hlučná. Z vlastní zkušenosti tomu tak není, setkávám se s mnoha maminkami, které používají jiné značky a ta Medela není skoro slyšet :D.
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]