Nejnovější recenze ze sekce Odsávačky mateřského mléka
- masáž v ceně
- výkonný
- jednoduchá obsluha
- mě přijde hlučná, ale manžel říká že ji vůbec neslyší
Rozhodně nelituji koupě. Odsávám několikrát denně Není tak hlučná, takže neruší syna, když vedle spí. Je malá, takže se hodí na cesty. Části, které se musí sterilizovat, se dají snadno rozebrat a umýt. Bez problémů se vejde do přebalovací tašky na kočárek. Cena je přijatelná, ale pokud to stihnete ve slevě, bude ještě lepší.
Reakce značky TrueLife
děkujeme za Vaši recenzi produktu. Vážíme si času, který jste ji věnoval.
Přejeme pěkný den.
tým TrueLife
- je vidět že je z kvalitních materiálů
- malá, vejde se i do kabelky
- dostupná cena
Odsávačku potřebovala dcera akutně pro odsávání mléka pro předčasně narozenou dceru, kupovala ji na doporučení lékařky a jak jsem psala výše, původně mi cena připadala vysoká,ale představa, že každé 3 hodiny odsává rukou nebo ruční
odsávačkou, nemožné, takže za dceru maximální spokojenost.
Reakce značky TrueLife
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
tým TrueLife
- skladná
- lehko se umyje
- několik režimu saní
- hezké barevné provedení
S odsávačkou jsem velmi spokojena, líbí se mi všechno. Samotná odsávačka je šetrná k prsům. Lehce a rychle se s ní odstříkává. Vůbec nelituju, že jsem si vybrala elektrickou, aspoň to jde rychle a bez bolesti.
- Skvělá volba, když neodsáváte pravidelně
- Lehké složení a rozebrání
- rychlost
- žádné bolesti
- nezabírá moc místa
- kvalitní produkt
Maximální spokojenost, odsávačku vybíral manžel s mou kámoškou a trefili si myslím na tu nejlepší na trhu. Díky.
- šikovný vynález
- snadná urdžba
- příjemný silikon
- pokud máte problémy, snadno je vyřeší
"Naprostá spokojenost, odsávačka splnila účel i očekávání. Pomohla při úlevě v případě velkého množství mléka. Odsávačka je šetrná k prsu a odsátí probíhá velmi rychle.
- intuitivní ovládání
- celkem málo hlučný
- Splňuje to, k čemu byl pořízený
Perfektní výrobek, koupila jsem již druhý jako dárek a jsem velice spokojená.
- celkem dobrá cena
- vše v pořádku
- výkonný
- Funguje skvěle
- není nijak těžký, dá se vzít i na cesty
- jednoduchá údržba
- možná ten vzhled, všichni se ptají co to je
Vybírala jsem podle recenzí a zatím spokojenost. Mám ale krátce. Univerzální, poměrně lehký s dostatečným výkonem. Absolutně převládají kladné vlastnosti. Záporné v podstatě nemá. Maximální spokojenost, odsává bezbolestne nad moje očekávání.
- koupeno ve slevě
- pasuje do naše kuchyně
- snadná údržba
Po 1 Pouziti nemohu odsavacku plne hodnotit. s nikym jsem nekomunikovala, po prohlidce nekolika typu jsem se rozhodla, nebot jsem ho nutne potrebovala
- snadno se s ní manipuluje
- lehká
- ve své kategorii jednička
- ticha
- Vždy při ruce
- rychle odsávání
- děsí starší děti
- nemám na to místo, vždy stojí na viditelném místě
V této cenové nabídce je velmi dobrý. Mám již třetí výrobek od truelife. Není třeba váhat s koupí, je i vzhledově pěkný, klidně může být ""zaparkován"" na viditelném místě.
Co se týká ceny - je výborná, tím spíš, že já nakoupila se slevou v časově omezené akci.
- Produkt jsme kupovali pro každodenní použití
- Šikovný pomocník
- kvalitní zpracování
- pouze jedno barevné provedení
Dárek pro kamarádku, mám doma podobný, ale o dost starší... Je to velký pomocník, je s ním velice spokojená.
- poměr cena výkon
- lehký
- dobrá manipulace
- moderní vzhled
Po delším výběru a přečtení několika recenzi jsme zvolili tento typ - rozhodně nelitujeme.
- jednoduchost
- lze rozebrat tak, že čištění je úplná hračka
- masážní silikonový nástavec
- tichá
- hodí se na občasné odsávání, kdy Vás nebaví sedět s ele. odsávačkou připoutaná k zásuvce
Velmi dobrá odsávačka za skvělou cenu, nicméně bych ji doporučila na občasné využití a na primární odsávání je lepší elektrická od totožné značky - ta je vynikající :-).
- Jednoduché ovládání
- spokojenost
- spolehlivost
- bezbolestive použití
Vybrala jsem si ho kvůli nízké hmotnosti, dobře se přenáší. Naprostá spokojenost, je přesně takový, jako udává výrobce. Za mě palec nahoru :-)
- bezbolestné odsávání
- spokojenost
- tichý
- Váhal jsem mezi 3x dražší a ""elektrickou"" odsávačkou a pak jsem se rozhodl vyzkoušet levnější truelife. Manželka výrobek moc chválí
Nelituji! Doporučuji. Pokud se něco pokazí, koupím stejný ;)
- zatím dobré, uvidím co bude dál
- poměr cena výkon
- snadná údržba
- návod v češtině
- nic jsem nenašla
Důvodem výběru tohoto produktu byly dobré recenze. Není však ještě dostatečně odzkoušený, přesto první dojmy jsou pozitivní
- tichý
- super cena
- užitečný
- jednoduché ovládání
Zatím výborné, pro posouzení příliš krátká doba užívání.
- snadné použití
- lehká, dá se s ní cestovat
- tichý chod
- masáž
Původně jsem si chtěla koupit tu levnější manuální verzi, ale poradila jsem se s lékařem, a ten mi řekl. že mnohem lepší a příjemnější bude elektrická. mám ji již 3 týdny, a zatím žádný stížností.
- čištění během několika minut
- 2 úrovně sání
- jemný silikon, z nímž nebudete skoro nic cítit
- ticha
- výkonná
- intuitivni ovládání
- chtěla bych se skleněnou lahví, ale byla by mnohem těžší
- až když jsem zboží zakoupila zjistila jsem že je elektronická varianta, ale zas mi to nepřijde nějak nepohodlný nebo horší, naopak jsem i ráda, že jsem ušetřila
Na začátku jsem měla problém s laktací. Manžel se poradil s mým lékařem a spolu vybrali tuto odsávačku. Můžu říct, že je to bezbolestné, podle mě ani nemusíte číst návod, je to i bez toho jasný, jak se to používá. A mému dítěti vůbec nevadí si dávat mléko z lahvičky.