Nejnovější recenze ze sekce Odsávačky mateřského mléka
- Jednoduché sestavení a manipulace.
- Všechny části se dají celkem snadno udržovat.
- Odsávání je dostatečné, odsávačka je vhodná i pro velká a nalitá prsa.
- Zachránila mi prsa před explozí. :-)
- Použití buď na tužkové baterie nebo s adaptérem.
- Vhodná i na cesty díky své velikosti a možnému rozložení.
- Do balení by výrobce mohl přibalit kartáček na čištění úzkých částí.
- Brala bych více lahviček v základním balení. Obsahuje pouze jednu, uvítala bych alespoň druhou.
Odsávačku vřele doporučuji. Poměr cena / výkon je nad očekávání.
Zatím nemám zkušenost,ale myslím si,že produkt je dostačující.
- Odsávání je dostacujici
- velmi kvalitní
- Ticha
- Kvalitni
- Dobre saje
- Kombinace s lahvickou kde staci napumpovat a hned krmit pokud ma dite problem s prisatim
- Vyhovuje mi mnohem lepe nez elektricke odsavacky
- Prizniva cena
- Prece jen lahvicka je plast a osobne bych v plastu mleko moc dlouho nenechavala a neohrivala
- snadné použití
- 5 režimů odsávání
- univerzální napájecí kabel
- český výrobce
Cenově dostupná elektrická odsávačka. Nemám srovnání s jinými, ale svou funkci plní skvěle. 5 režimů odsávání, z toho 2 na stimulaci, 3 na samotné sání. Bohaté příslušenství, kompatibilní s různými lahvemi.
- Kvalitní a funkční
- Člověk nemusí mít obě ruce u odsávačky.
- Zdá se mi, že balónem uniká podtlak. To nemusí být na škodu. Aspoň si prso odpočine.
- Balónek je tuhý a špatně se vrací do tvaru.
- Odsávačka sama mi nevyhovuje tvarem silikonu a stálým podtlakem. Elektrické asi budou lepší.
Nejlepší by byla odsávačka, která při sání i zmáčkne jak to dělají děti.
- Hezká barva
- Dobrá cena vs. kvalita
- 5 druhů sání
- Napodobuje přirozené sání dítěte
Hezká barva, Dobrá cena vs. kvalita, 5 druhů sání, Napodobuje přirozené sání dítěte
- Je opravdu tichá. Tišší než konkurenční produkty.
- Používání je příjemné.
- Odsaje opravdu všechno mléko. Vhodné při zacpaných mlékovodech.
- Rychlá a pohodlná.
- Doporučuji i nástavec na láhev CALMA. Miminko opravdu saje podobně jako z prsu.
- Mohla by být levnější.
- Výkon
- Kvalita odsávání
- Provedení je velice příjemné na používání
- Měla jsem půjčenou dražší značku a klidně bych řekla, že zde není žádný rozdíl.
- Za málo peněz hodně muziky ☺️
- Po týdnu jsem žádnou nenašla
- Údržba
Stačí pro občasné odsávání nebo rozkojení.
- Funkční, dělá to co má
- Snadná údržba
- Náhradní díly v balení
Skvělý produkt,za super cenu. Může s přehledem konkurovat dražším značkám odsávaček.
- Trošku hlučnější
- Bezkonkurenční cena
- Lahvička i zásobník na mliko v balení
- Více možností pro nastavení síly tahu
- Hlasitá, nevýhoda hlavně v noci
- Víc částí na složení (8), nevýhoda při každém použití vše rozmontovat, umýt a pote zase složit. Na rozdíl např od medely co jsem měla k dispozici v porodnici, tam bylo pouze ze 4 částí.
Jinou bych už ani nechtěla, velká spokojenost. Cenově výhodné a kvalitou se vyrovná 2x drahším odsávačkám.
- Kvalitně a s citem odsává i tzv. "zadní" mléko
- Láhev na mléko je součástí i se spec. savičkou připomínající bradavku
- Hadička by mohla být dobře odnímatelná (vycvakávací), při mytí odsávací nádoby a víčka skutečně dost překáží
Celkově kvalitní produkt i s hodnotným dárkem navíc, za což výrobci děkuji.
- Kvalita
- Pěkný design
- snadno se ovládá
- efektivně a zároveň bezbolestně odsává
- ukazatel doby odsávání v minutách
- volba intenzity stimulace a odsávání
- obsahuje silikonovou masážní vložku
- části jsou snadno omyvatelné
Tato odsávačka mě mile překvapila. Je hezká, snadno ovladatelná, menší, dobře skladná, mléko dokáže efektivně a zároveň bezbolestně odsát. Hodně se mi líbí ukazatel doby odsávání v minutách na podsvíceném displeji. Intenzitu stimulace a sání stačí nastavit jen jednou a odsávačka tak jede i při dalším používání. Je tichá, v noci odsávám v ložnici, kde spí i můj muž a syn a nevzbudí je to. Hlasitost provozu se dá přirovnat k vibracím při vyzvánění mobilu. Jednotlivé části jsou snadno omyvatelné. Velkým plusem této odsávačky je silikonová masážní vložka, která nestudí, a prsa masíruje tak, že po odsátí mléka vůbec nebolí. Jsem s touto odsávačkou opravdu spokojená.
- Kompletni balicek potreb
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »