Nejnovější recenze ze sekce Odsávačky mateřského mléka
Dobre a celkem rychle odsava.
Dobre se s ni manipuluje.
Lehke cisteni.
Po nasroubovani nastavce odsava primo do sklenene lahvicky Simax.
Odsávání by mohlo být rychlejší, ale jinak spokojenost s produktem.
Jsem moc spokojená. Určitě produkt doporučuji ke koupi všem, kteří nad tím přemýšlí.
- Snadne pouziti
- Ucinna
- Možnost vybrat různé fáze sání
- Jednoduché na sestavení i obsluhu
- Není drahá a účel plní jako dražší odsávačky
- Hlučnější, ale nepoužívala jsem v noci
Doporucuji, velmi ticha, ale vykonna.
Bohužel jsme to nevyužili a vrátili to, manželka přišla o mléko než nám zboží za týden od objednání přišlo.
- výborný produkt lehké čištění
- dělá to co má, za určitých podmínek
- Hlučnost ( někdo píše o odsavacce phillips avent že je hlučná, ale t i by měl teprve zkusit tuhle)
- Odsávání ve vzprimene.poloze pouze ,nebo předklonu kvůli dlouhému telu " odpadu ", jinak mléko zůstává kde nemá a po oddelani výteče
- Méně šetrnější (porovnání s phil. Avent.)
- Pokud dokončíte a chcete položit, musíte použít opět oproti aventu který drží sám do podstavce kvůli dlouhému tělu odpadu a prevazovani, jenže podstavec úplně až tak dobře nefunguje, je třeba pořádně zatlačit aby do něj odsavacka do sedla, jinak máte mléko všude, ne jen v ní
- Nově zjištěno že po cca týdnu používání se silikonovy kryt na odsavacim otvoru při odsávání deformuje a neprijemne dře o bradavku
Doporučuji pořídit phillips avent za stejně peníze, odsavat může žena i v poloze opřené, dokonce je to i v návodu tak popsáno, a mléko krásné teče kam má, jelikoz tělo "odpadu" je krátké narozdíl od této, její hlučnost opět v porovnání s touto neskutečny rozdíl...rozhodne tuhle tomee nebrat a nenechat se oklamat recenzemi ,jelikož zřejmě nikdo neměl možnost zkusit i jinou a tím pádem nemá.co srovnávat a přijít na to, jaký je tomee š.........:-)
- Spolehlivá ,funkční
- Ten kdo tu píše o hlučnosti, nenechte se zmást ,zřejmě ještě nevyzkoušel top 2 produkt zde a to tomee tepe odaváčku.
- Male, skladne
- Vykonne
- Vyber ze tri modu
- Dobra cena
- Má několik funkcí a rychlosti
- Komfortní
- Může odsávát i z jednoho prsa
- Rychlé vybíjí
Jsem spokojená a šťastná že mám přesně tuto odsávačku.Za ty peníze to je zlato..jedině že po půl hodině musíte nabíjet
- Špatně odsává
- Velmi hlučná, ale fakt velmi
- Musí být v jedné poloze, při odsávání se nesmíte ani pohnout
Nedoporučuji, manuální je o hodně lepší. Radši si připlatit za kvalitnější.
- Obsahuje vše co je třeba pro start s miminkem a kojením
- Snadná údržba
- Lehké ovládání
- Skladnost
- Příznivá cena
Mám výborné zkušenosti s produkty značky Philips Avent, proto jsem ráda, že jsem zvolila odsávačku mateřského mléka právě od této značky. Vzhledem k tomu, že mateřské mléko odsávám několikrát denně, bylo pro mě rozhodující především pohodlí při odsávání, což tento produkt splnil na sto procent. Odsávačka je snadno ovladatelná a velmi snadná na údržbu. Odsávání je pohodlné, hlavně díky měkké vložce, což mě velmi příjemně překvapilo. Další výhodu je skladnost. Odsávačka je lehoučká, proto je vhodná i na cesty. Měla jsem možnost vyzkoušet i odsávačku od konkurenční značky používané v nemocnicích a musím říci, že odsávačka od Philips Avent je dle mého názoru lepší, respektive odsávání je příjemnější. Velké plus přidávám za návod k použití, kde jsou mimo jiné uvedeny typy pro odsávání a uchování mateřského mléka.
Odsávačku tedy doporučuji všem maminkám.
- vhodná pro již kojící ženy (na počáteční rozkojení je vhodné si pořídit / půjčit elektrickou)
- snadno ovladatelná, jednoduchá
- je na ruční pohon, překvapivě :-D
Produkt jsem zakoupila na zaklade doporuceni. Zatim jsem nevyuzila.
- Perfektne funguje
- Maly
- Nepriliz hlucny ale po case muze byt otravny
- Ucel odsavani splnen, i kdyz se mi zda ze s manualni jsem toho odsala vic. Presto tahle elektricka velmi usnadni praci.
- Silikonova savka na prso: Mleko se pri sati dostava pod tuto savku - prijde mi to spatne. Napriklad u aventu tato cast je prijemna a nic se pod ni nedostava.
- Chapu sroubovaci nadstavec na dalsi kalisek, ale nechapu nadstavec na lahvicku. Uplne zbytecna dalsi soucastka. Preferovala bych aby byly dodavany 2 lahvicky a daly se rovnou nasroubovat bez nadstavce na odsavacku. Toto reseni nechapu.
Vybrala jsem si ji diky celkem dobrym hodnocenim a cene.
Sice ma vice casti, ktere se musi rozlozit, ale to mi nevadilo. Kdybych si ji neporidila s kojenim bych zkoncila hned v prvnim mesici, jelikoz odsavat po kazdem kojeni manualni fakt nelze. Nechapu stojanek na odsavacku na tele strojku. Otvor je velky a lahvicka tak jen stoji ale nedrzi, mel by byt prizpusoben velikosti lahvicky aby se lehce neprevrhla - takto pozbyva vyznam. Kvuli cene bych ji klidne poridila znovu.