Nejnovější recenze ze sekce Odsávačky mateřského mléka
- snadné na sestavení
- má zabudovanou baterii (žádné tužkovky)
- rychlost
- bezbolestné (není mi ani nepříjemné)
- zámek vypnutí
- nemá pauzu (nebo jsem alespoň nenašla)
Moje první elektrická odsávačka, takže budu porovnávat s manuální odsávačkou Avent. Trvalo mi s ní večer odsát 60ml snad půl hodiny (to už člověk nemá ani moc mléka). S touto elektrickou odsávačkou mám 120ml za někdy ani ne 15min bez nahřívání a masírování. Odsávání nebolí. Chybí mi pauza, protože mám velká prsa a občas se netrefím bradavkou napoprvé (poznám to, až když začne odsávat). Příjemně mě překvapila zabudovaná baterie (nemusíte na cesty shánět tužkové baterky). Zkouším odsávat jen na baterii a zatím 4 odsávání a hlásí, že je stále plně nabitá. Taky se nespustí sama od sebe nechtěným stisknutím, protože má zespodu posuvný zámek ON/OFF. Sestavení je jednoduché, jen silikonová membrána pouštějící mléko do lahvičky se zdá být rychle opotřebovatelná (zatím bez problému). Je velice tenounká. Ale oceňuji, že výrobce tuto membránu dodal víckrát spolu s hadičkou a dalšími snadno opotřebovatelnými díly.
- Velice užitečná!
- Snadné použití.
- Na tuto odsávačku se dají snadno pořídit náhradní díly i další příslušenství.
- Manuální odsávání docela trvá, a po chvíli z toho člověka už bolí ruce. Ale pokud ji chcete používat jen občas na vytvoření malých zásob, stačí to. Pokud byste chtěli odsávat každý den, raději si kupte elektrickou ;-)
Když jsem vyzvídala, co si pořídit než se miminko narodí, dostala jsem radu, že odsávačka se mi bude velice hodit. A dobře jsem udělala, že jsem ji pořídila - když se mi třetí den nalily prsa tak, že je mrňous ani nemohl dát do pusy, odsávačka nás oba doslova zachránila. A i v budoucnu ji určitě hodně využiju pro vytvoření zásob mlíčka do mrazáku. Rozhodně doporučuji každé mamince, která plánuje kojit, aby si ji pořídila.
- Nízká cena
- Kvalitní výrobek
- Příslušenství
- Rychlé, jednoduché a praktické.
- Výhodou je že uleví prsou a pohodli
- pohodli
- uleví
- tichá
- nastavení a výkon
- pracuje i s nabíjecími bateriemi
- v balení je redukce na závit jiných lahviček
- display - větší přehled o nastavení a času
- skladná
- v balení náhradní hadička a dvě membrány
- hůře dostupné náhradní díly a příslušenství
- výrobce doporučuje vyndat baterie, pokud se používá adaptér (je připojeno přes zásuvku)?
- mohly by být přibalena ještě druhá lahvička
Vždy po ruce, když je třeba. Připraveno ihned k použití. Snadná údržba.
- Funguje bezvadně.
Spokojenost, jen lahvička by mohla mít větší objem
- Jednoduché a praktické použití
Byla nám tato značka doporučena jinou maminkou
fungující,jednoduchá obsluha
- Perfektně odsává
- Bezbolestně
- Poměr cena/výkon - perfektní
- Napadá mě pouze hlasitost. Při odsávání několikrát denně vám to začne vadit.
Poměr cena/výkon - perfektní. Měla jsem z porodnice vypůjčenou odsávačku za 30tis. a musím říct, že tato odsává daleko rychleji a šetrněji. Rozhodně doporučuji koupi.
- levné
- Tiché
- Rychlé odsávání
- Skvělá kvalita
Proti manuální odsavačce ZOPA úplně úžasné zařízení.
- tichá odsávačka
- Vhodná na cesty
- Lehká
- Bezvadná na každodenní použití
- 3 dozicky na uchování mlika
- Snadné sestavení i umytí všech částí
Rozhodne doporučuji
- Super tichá
- Dokáže vysát opravdu kvalitně i zadní mléko
- Přijemné provedení
- Lehká manipulace
- Dodávaný nástavec tak akorát
- Jednoduché a příjemné používání.